sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Thursday, 19 May 2011

bukan tak tahu, cuma buat-buat tak tahu :|

malam! 


i bukan taknak ambik tahu semua tu. cuma i malu nak mengaku. i pemalu la u. tahu ke? i tak pewna mengaku pun kat u. how could u know? kan? 


hey,
tolong sikit, kalau bitaw u, abis la rahsia i. tapi takpe la. kita kan kawan. nan membe2 nak berkira ape. i bitaw k. kira la dulu tapi...


ok,


1
2
3


the truth is.....
i memang tak pernah ambil tahu pasal u, sebab i memang pandai berlakon. cakap drama queen. i mengaku, i ada tipu sikit-sikit u. sikit je la tapi. i stalk u. semua pasal u i check hari-hari. caring k :)
i guess, i jadi stalker u, sebab i syg kat u. syg sgt. apa cerita terbaru u yg i tak tahu? semua i tahu, tak pernah miss. syg u. muahh muahh!


jap jap, i stalk u pun tak bermakna i minat kat u. i cakap syg je. cakap kwn. siapa tak sayang kawan? 


kalu stalk kekasih lain la jadinya, kena ubah jadi edisi siasat.
memang la, mula-mula stalk. lepas tu, buat la soal jawab plak. tanya itu ini. semua nak tahu. time ni la kita boleh detect ya. pasangan kita ni ada bakat ke tak jadi detektif. yela, teliti ke tak, ada pendapat yg bagus n logik ke tak. *tapi harap-harap takda yg terlalu ikut perasaan sewaktu sesi penyiasatan berlaku. nanti lain pulak jadinya.





part paling best, kalau ada stalker yg pasif. yela jenis simpan maklumat dalam perut, dan bukan terbongkar di mulut. selamat sikit hidup. aman damai dan sentosa. dan lain pula jadinya bila ada yang aktif ni. ini yang membuatkan korang tak senang duduk. ke kanan ke kiri memusing, mencari jalan dan terfikir. bagaimana dia tahu? pelik aku. mula la check merata tempat. mana berita ni dia dapat?


biasalah, kerana manusia itu saling bergantungan. bila mata dah memandang, mulut akan berkata.


hidup ini, biar tiada yang memandang ke arah kita. kerna sememangnya kita tidak rugi, kerna mereka tidak membuka mulut mereka utk berkata tentang baik dan buruk kita. so, tak perlu lah risau byk sgt :)




iklan sementara waktu


barangsiapa yang rasa, nak suruh i stalk dia pun boleh. byk sgt masa terluang ni. cuma tak tahu je nak stalk siapa. manalah tahu, ada rezeki nanti. boleh menang award, stalker terbaik. 

yang tak de hobi tetap tu, buleh la try stalk orang lain, buat jadi hobi.
tapi stalk je. jgn bukak mulut, buat citer bukan-bukan plak. wat tambah beban je.(dosa dan sama waktu dgnnya).

memang takde kerja aku ni. nak p usha jap, nak stalk siapa lg lepas ni.
isi masa lapang

 sempoi-sempoi i pun ade stalker jugak. haha, tanpa segan silu mengaku. memang la, i ada stalker special edition. siap ada soal jawab bagai. haha.



p/s: u, kalau i nak cari stalker berjaya i, mesti u yg dapat award tu!
nanti i teman u makan kfc. u ckp nak belanja kan? i ♥ baby.



2 comments:

this is ameer said...

bestnyew u adew stalker..tp sapew na jadik stalker i plak? :(

Ali Kanchan aka Pirate said...

sape tue dlm video? Malaysian kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...