sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Sunday, 26 June 2011

cepat lah masa! dah tak saba ni :(

tinggal kurang dari seminggu je lagi
hati ni dah meronta2 nak pulang ke bumi Malaysia
tak sabar rasanya nak jumpe family dan teman-teman
dah lama tak bersua
paling tak sabar benanye
nak lepas rindu kat makanan malaysia..hehe

macam la tak tahu aku ni suka makan
semua mende aku nak baham
biala gemuk ke ape
yang penting aku bahagia =)


excaited sangat2 nak balik ni
sampai esok ade final exam pon aku bole wat lepak jew
takleh nak fokus la kat buku tyme2 camni
sempat lagi layan cite hindustan kal ho na ho
uishk..apela nak jadik dengan aku ni
tak boleyh blah betul la..haha

naseb baek la hari tu laoshi bawak kitorang gi jalan-jalan
kononnya nak bagi rileks kowt..ntah aku pown tak tahu
kali ni pegi Chengde, China
boleh tahan sejuk gak la tempat tu
cantik pon cantik


ok la..malas nak menaip dah
ni ade sikit gambar tyme kat sane..tengok je la ek..huhu







ade mcm kat new zealand tak? hehe

p/s: tade mood nak study dah..tak saba nak pulang! =(



2 comments:

Cz Aina said...

bset nye jalan2..huhuhuhuh....
study2....xmo malas2....

ABG ISZ said...

WOW..Cantiklah tempat nie..bilalah saya nak sampai yeak..Anyway goodluck for your study. Senang2 singgah blog Isz. Mintak tolong vote logo sekali.Thanks
Jemput Datang Ini Blog Isz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...