sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Monday, 25 July 2011

yaa, malaysia tanah airku.


Salam sayang dari aku yang telah sekian lama menyepikan diri.


Aku bukan insan kesepian, aku insan miliki sayang dalam sunyi.
Diam-diam punya cinta J



Alhamdulillah, dah hampir setengah bulan aku habiskan cuti ni. Sangat gembira sebab dapat habiskan cuti kat Malaysia tercinta. Bersama keluarga tercinta.

Yeah!  Tiena suka cuti-cuti ni. Dapat jumpa ramai orang. Buat yang belum dijumpai tu, ketahuilah. Saya sangat teringin menemui anda.







Seronok sebab time balik tu my baby ada sekali jemput saya n angkatkan beg saya. Thank you awak! I love u!



Cuti ini mahu saya habiskan sebaik-baiknya. Mahu bekerja, abah cakap tak perlu. Rehat-rehat jela kat rumah. Hehe, berehat ni memang seronok. Tapi sampai masanya, buleh bosan tahap gaban.

Jadi, mahu berjalan selagi buleh. Nanti bila mak dah masuk hospital, saya mahu jaga dia.



Makan makan makan, hari-hari saya makan dengan gembiranya. Badan sehat dan semakin gempal!
Siapa cakap saya slim tu tipu la. Imposibble plak si gemok ni jadi kurus
.
Malaysia, byk berubah.
Cuaca, jalan, orang-orang dan politik. Upss! Politik? itu bukan bidang saya. Harap maaf.

Malaysia makin maju? Mungkin. Tapi saya tak berapa nampak kemajuan ni. Mungkin masih tak bertemu golongan yang sedikit ni. Golongan yang maju dalam attitude.

wasalam.

2 comments:

Efipurpleshine said...

selamat pulang ke tanahair.... ^^

kemang~ said...

ohooo gambo aku ade :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...