sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Saturday, 30 April 2011

it's friday :) [yesterday]


is currently listen; marry you by najwalatif.

selamat petang! bersempena tamat peperiksaan pertengahan sem ni, aku mula mengarut. mahu memohon ampun dan maaf buat yang terasa hati dengan aku. hehe. sorry ya! aku memang kasar. tapi bukan kurang ajar k.

sekadar hiasan

sejak dua menjak, hati aku dilanda hujan batu. nasib baik muka aku tak diserang jerawat batu. kalu tak mati aku. last week, sibuk sangat aku. sampai masuk paper. haha. tak memasal.


hehe, jangan jeles taw. ada orang melawat kami di beijing. anda pula?
takpew, kamu semua tak perlu bersusah payah cari aku k. sebab nmpak mata nan tangan je. hehe. bak kata orang lain, nampak bayang-bayang pun jadi.

dan dengan comelnya lagi bersama classmate menyanyi lagi. hehe, kali ni nampak baju jela.


pandai budak-budak ni nyanyi, memang perfect ;) hehe
*nanti korang buat persembahan lagi taw. aku nak tlg tengok plak. haha.

btw, masih belum terlambat utk sy mengucapkan terimakasih kepada Tan Sri Muhyiddin Yassin yang sudi melawat kami dalam urusan kerja beliau. TQ :)







5 comments:

Efipurpleshine said...

wahhh...
best nye kak tieyna...:)

raihana said...

bes nye.
nk dtg mlwat gak lah..
nk g beijing..jeles nie..
huuhu
=)

mrs.lovesick said...

Efipurpleshine> besh la jugak ;)

raihana> meyh, dtg sini cepat. kita sambut.

this is ameer said...

bestnye die jumpe TPM ;)

mrs.lovesick said...

besh sgt, awak pernah ke? ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...