sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Tuesday, 22 February 2011

what i did last winter 2011 when salji is falling down

assalamualaikum dan selamat pagi.

dah lama tak merepek. lagi seminggu start last sem4 kat beijing ni. dah hampir 2 tahun, walaupun baru setahun lebih kat sini. macam-macam susah yang datang melanda. tapi Alhamdulillah. semua dipermudahkan.

nak cakap pasal cuaca dunia. aku tak mampu. sebab utama, aku gagal skor geografi time sekolah dulu.
takpela. usaha lagi lain kali.

masuk tahun ni, dah 2 kali aku rasai winter di bumi beijing.

last year snow turun byk kali. this year, hanya 2 kali. tak sangka pulak. sikit jewk. tu pun dah patutnya habis dah winter. tu lahh, cuaca dah berubah. jangan salahkan sesiapa. sebab itu memang takdir.

bagi yang seronok cuti kat malaysia, memang tak dapat rasai la beshnya snow tahun ni.
walaupun takla besh sgt, sebab tak meriah. 
yela, semua pakat balik malaysia. hoho^^









bila saya mahu pulang?
tak sabar rasa nak habiskan 1 sem lagi dan balik bercuti ke rumah..

saja tak balik kali ini, utk menebalkan rindu. 
buat family dan yg tersayang. itu dah pasti.

last but not least, sekarang aku buntu. nak buat apa habiskan tak sampai seminggu lagi sebelum class bermula??
 ahhhhh tidakkk!

ini adalah fakta. tiada yg benar melainkan benar. haha
ILYSM baby!

2 comments:

aleen aiden said...

jeles tengok kamoo main snow.huhuh

DOVE... said...

salam...hi sweety!
wahh..bestnya main snow!
btw,vsit my blog ya:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...