sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Wednesday, 24 August 2011

sebab sy syg awak! ILYSM ♥ ♥

selamat malam. salam sayang.

malam ni memang khas buat entri untuk boifren no.1 saya. memang dah lama dah menyepi je kisah-kisah baby ni. sebab saya dah besar kan. malu nak cyte-cyte pasal baby kat sini. betul ke dah besar ek?
ntahla, yg pasti rini memang nak karang entri khas buat Muhammad Ameer bin Zaaba


maaflah, buat yang tak sudi membaca. dan anda memang tak berminat. buleh lah hentikan pembacaan. sebab ini entri khas buat buah hati saya yg 1.




Dear baby,


Alhamdulillah. dah hampir 2 tahun kita kenal. memang dah masak, sampai terlebih masak dah kita dengan perangai masing-masing kan. Firstly, tiena kena minta ampun banyak-banyak kat baby. sebab banyak sebab.


1) tna selalu kacau baby before g sekolah. dah tu sampai b tak cukup tidur.


2)tna suka marah b time x ok. nga marah kat org lain, nan b sekali kena marah. nasib baik b penyabar. nasib baik sgt :D


3)kalau keluar makan dgn b, tna mesti tak berhenti-henti duk order makanan. dan b terpaksa beli semua sekali sebab takut tna merajuk. b, baik sangat. sory, sebab tna mengada-ngada sgt. tna memang suka sgt makanan ni.


4)tna mmg tak mampu jadi gf yg baik. tna kan memang tak reti cinta2 ni. sebab tna ni bukan jenis skema. upss! ape kena mengena nan skema b? takpela. tna memang dari dulu lg FAILED utk jd gf ni.


5) ada masa tna tak dpt nak comfortkan b. tna dah la jauh nan b. jauh sgt. dpt jumpa sekali sekala je. dahla nak berhubung nan b pun bersusah payah. susah jugak la sikit kan? sbb kita sama2 masih belajar.


6) selalu tna touching2 nan b. b tna memang sensetip gaban2. dah cuba dah berjiwa kental. tetapi gagal. sebab perempuan yg ni, berhati lembut. walaupun kasar di luar. b tahu tu kan?


7) ni memang hobi terbaru tna. yg maybe b pun tak perasan. tna suka cari pasal nan b kan? tna mmg suka la. tak tahu kenapa. maybe sbb b marah comel! tu yg hal sekecik-kecik hal. tna tetap nak buat b marah. mesti nak gaduh. seronok tgk b marah. tp selalunya, seronok sekejap je. dah kena marah tu, kalau b marah lebih2, tna mula la toouching sgt. terus terdiam tna dibuatnya. so, lain kali, marah sikit2 je ek b? :)


8)selalu lawan cakap b. selalu buat keras kepala. tna memang degil k b. itu sedia maklum. b, lain kali kalu nak suruh papew, jgn paksa-paksa. tna tak suka. ingt tips ni k. JGN PAKSA!


9) kadang2 ada perbuatan2 tna menimbulkan rasa tak sedap hati kat b. walaubagaimanapun, tna harap b boleh terima semua tu. maksud tna, as long as u believe me. tak kan pernah wujud salah faham antara kite k. huhu.


dah la tu b mintak maaf. mcm byk sgt kesalahan tna ni. hihi. papewpun, b maafkan la semua salah tna k. halalkan semuanya, n selamat hari raya baby! SORRY taw SAYANG!






b, tiap kali tna pk macam mana kita boleh kenal. tna bersyukur sgt. rasa berterimakasih sgt kat kawan baik baby tu. sebab kenalkan kita yang sama2 sengal ni. nt jumpa dye cakap thanks k!


sekarang sessi ucapan kasih syg (maaflah b kalau tak sehebat dulu, almaklumla, sy dah dewasa) :P


b, tna syg baby sampai bila2. pas habis belajar, kita kawen k. b, jgn nakal2 k! belajar rajin2. sebenarnya kan, tna tak pernah terpk macam mana kalu b takde lam hidup tna. sebab tna tahu tna tak mampu la. tak sanggup, walaupun utk berfikir. mana boleh hidup kalau my bestboifren ever takde. No way!
dah, tna Cinta b. thanks 4 everything.*direct sgt kan. haha. budak umur nak masuk puluhan mmg camni. HAHA. tak boleh berlapik-lapik kata. takut tak kesampaian. 


ni lagu utk baby :


 tna syg b taw! hey, hope before tna balik beijing semula, kita dapat celebrate my birthday k! love u! muahhhhh!

wasalam b! selamat malam!

dari aku yg makin dewasa. tienalovesick ♥ ♥

1 comment:

Nur Iradah AzAmi said...

fine.aku jeles tengok korang berdua.haha.. smoga korang kekal sampai hujung nyawa okeh.. ;)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?8ee0bba6a7ae1038858f40cd2f6c57da

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...