sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Tuesday, 22 June 2010

perlu ke test buah hati anda?

untuk apa awak ingin menguji?
semalam aku dengar cite pasal uji menguji. betul ke apa yg dia buat?
aku tak pasti la. yang aku pasti. bunyik sangat pelik apabila seseorang ingin menguji kekasihnya sendiri. macam tak de keje laen nak  buat.

pertama, aku rasa macam seseorang tu tak percaya jewk dgn cinta kekasih dia. yela. kalau dia percaya. tak perlu la nak test test lagi. terima jewk la.

atau mungkin seseorang tu nak test power dye. eleh, poyo giler jewk.

lagipun, semua orang ada ego. semua orang ada tahap kesabaran yang berbeza. jadi, jangan cabar pasangan anda. kalau aku pun tamaw. buat apa nak keruhkan keadaan yang sedia baek.

yg ditest pun. kalau dah tataw lagila. rasa bangang jewk. nak buat apa pun tataw. keliru*

cara-cara test dijalankan.

- soal selidik pasal semua orang yg berkaitan dengan kekasih hati.
yg disoal> bitaw la semua sekali. kisah daripada mule kenal smpai skrg. pastu, tak bertapis-tapis plak. sehinggakan yg menyoal cemburu.

-gunekan perkataan KALAU dlm percakapan. contohnya, kalau nanti kite.....
untuk perkara-perkara yg tidak diingini.
yg disoal> mmg gelabah la nak jawab. sampai kekadang cakap. kita tak payah la cakap pasal mende nie lagik. sehingga menimbulkan syakwasangka dari si penyoal.

-meminta perpisahan. ini yg memang test yg melampau. pengaruh quote "if u love somebody let them go. if they return, they were always yours".
yg disoal> terima jewk la. dah orang da taknak. takkan nak  paksa-paksa. takpewla. pastu, mula r rasa down. sbb frust bercinta.


ok la. pastu bila dah lama skewt berlalu. baru la nak berterus terang. sebenarnya hari tu, just nak test jewk. awak syg sy kew tak. aiskhh~~
cam bebudak plak. kita dah besar la skang. tak perlu uji kekasih hati. kalau taknak tinggal jewk. jgn mainkan perasaan orang lain. tak baik. 
aku pun bukanlah bagus sgt. tapi aku rasa tak patut pun nak test buah hati sendiri. 


nasihat :
percayalah pasangan anda jika ingin dipercayai.
jangan beprasangka buruk.
fikiran positif.
jangan cuba test, kelak diri sendiri yg rugi.








 

2 comments:

Ameer said...

aduhh!!..pedih dan pedas..uishk..mkn dlm kot syg..ameer mcm terase la plak..hek2^^

cHaN said...

mcm pakar cinta la ko ne tina. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...