sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Tuesday, 1 June 2010

mahu tetap di sini

rini tiena nak kena decide. next sem nak sambung degree kat mana? 
huh, nie bukan masalah. sebab walaubagaimanapun, saya tetap kena sambung belaja.
memang larh, kalu tak nak jadik ape?

sebelum nie, kata cam mmg kene tetapkan dah nak belajar mane degree nanti. tapi, hampeh.
jadi masalah plak kat students nak decide. aiskhhh^^
kalau ikut kemampuan. ada 2 options jewk la utk budak batch 3 nie nak smbg dgree.
kat BeiWai atau BeiYu
lagipun u lain, tyme 1st year dah kene belajar sastera china.
gile?! sape yg mampu belajar??
kalu bahasa pun tunggang langgang.

tiena nak tetap di BeiWai.
harap maklum. tapi tak salah kan try exam utk masuk BeiYu.
jadik kene belajar sesungguh.
sungguh kew? haha. tataw lah. rasa cam tamaw lak.
aiskhhh...

takyala. gpown saya nak raya kat Malaysia tahun nie.
kalau masuk u lain. kene start kelas 1 september.
tak sempat lah nak berfoya-foya di Malaysia.
ohhh, TIDAK!!

jadik,
harap sy dpt stay di sini,
tetap dengan semua yg ada.
:)

kawan-kawan yang ingin pergi,
mencuba yg baru,
semoga berjaya.

1 comment:

Ameer said...

buatla solat isthikharah syg..tp mane2 pon same je..blaja gak kn.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...