sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Tuesday, 21 December 2010

kamu (^_~)

selamat malam.
malam ini indah. jadi aku ambil masa. jiwang time. dah lama aku tak berjiwa utk entri. aku punya sayang. tapi aku punya ego. aku sedar aku itu ego. tapi aku tetap begitu. memang la. dah biasa. aku tak buleh takda ego. tak biasa plak rasa di hati.


ok, sudah.
aku mahu tulis entri untuk seorang kamu.


kamu,
kamu tahu hati saya selalu display nama kamu.
hati saya hanya ada kamu. kadang-kadang saya selalu marah-marah tak tentu pasal. tapi, saya tetap sayang awak.

kamu,
kita jauhkan?
tapi dari dulu kita selalu cakap hati kita dekat,
sebab hati kita 1, macam 1 malaysia.

kamu,
kamu mesti faham saya, saya sayang kamu,
tapi banyak mende saya tak suka,
saya cakap bukan saya tak sayang awak,
sebab saya nak awak sentiasa faham saya,
saya nak awak ada dekat saya,
saya sayang la kat awak.


kamu,
tiap kali kita ada salah faham,
saya mesti refresh hati saya,
saya nak hanya awak dalam hati saya,
awak segalanya buat saya,
saya sayang awak taw.


kamu,
apa pun jadi, sampai bilapun,
saya tetap sayang awak!


dah, tak boleh panjang-panjang. pasal aku nak kene tidur.
esok nak sekolah lagi sampai petang.
2 weeks lagi final. ingat belajar bahasa cina semudah ABC?!
oh tidak!! 
tak mungkin



7 comments:

nub said...

kamu = kamen rider.

kahkah

mrs.lovesick said...

haha. sengal^^

Hanis said...

owhhh sooo sweettt meyh ! heheeh ^__^ like ! hehe

Zulfahmi Abidin said...

hadoi..conflict jiwa kau nie.hahahha.saba jelah..^_^

Terkini: Pesanan Khidmat Masyarakat | Seriously aku mimpi korang mase tido. | Misteri Mr. Krabs dalam cerite Sponge Bob Square Pants telah terjawab 

mrs.lovesick said...

hanis> thank ek :)


zul> agakla. tapi takpe, bersabalah selagi buleh^^

ameer said...

bertuahnye dye yg 'kamu' ni..utk sape ni senanye? .:kamu kamu kamu:.

mrs.lovesick said...

untuk kamu la baby! lg mau tanye~~
ilysm kamu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...