sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Saturday, 25 December 2010

Me n My Teddy contest

hari ini ada sebuah contest yg saya nak join.
kontest yg dianjur oleh tuan blog authentic : cik zunah.


 
 
 Rules and Regulations
  1. Terbuka kpade mreka yg ad blog sahaje. Anda hendaklah menjadi follower blog authentic : http://zunahzahidah.blogspot.com/
  2. buat satu entry mgenai contest ini, dalam entry perlu ada :
  • banner contest di atas serta link ke entry ni
  • sertakan SATU SAHAJA gambar anda bersama teddy bear or bunny or etc. kepunyaan anda sendiri yg anda ingin taruhkan.. cerita siket pasal teddy tu.. gmbar x semestinye anda bsame satu teddy,, bleh juga bsame bnyk teddy... jika gmbar yg anda sertakan itu adalah gmbar anda bsame bnyk teddy bear,, pileh salah satu drpd mereke utk diceritakan...(anda dibenarkan utk meng-edit gmbar tu, tp ala kadar je lah,, jgn smpai xnmpak teddy bear tu hehe)
3. Tag kpade 3 org blogger laen
4. Letak banner contest di sidebar korg serta link ke entry ni
5. tinggalkan link penyertaan korg dlm entry ni.
6. pemenang akan diumumkan dlm blog authentic
tarikh tutup penyertaan adalah pd 31 disember 2010
hadiah yg bakal dimenangi oleh pemenang adalah teddy bear laa. :)
 
dengan ini, saya dan encik teddy saya

V
V
V
V
V

 kami bahagia bersama! klik klik

ini adalah teddy bear saya. nama dia chiko. susah payah berusaha cari nama untuk dia. sebab nak bagi yg sesuai. lagipun, tak pasti sangat dgn gender dia. tapi saya anggap dia lelaki. cumel sangat. saya tangkap dia masa jalan-jalan kat shanghai. masih baru bersama, tak sampai setahun. ini adalah teddy bear kedua yang hadir dlm hidup saya. sebab yang dulu dah arwah. sekarang, malam-malam katil penuh sebab ada dia. teman saya. dia nakal macam tuan dia. saya sayang chiko!

ok, sekarang nak tag kawan-kawan yg cumel;  (cepat g posing nan bear masing-masing)







4 comments:

Cik Kira said...

besoo nyer teddy bear!! waaahhh >.<

ameer said...
This comment has been removed by the author.
ameer said...

tak aci! >.< ..klu b ade teddy bear jgak konfem dh lame join..haha
eh jap..ni teddy besa ke syg b ni yg besa?..hehe..guraw je taw syg :P

zunah said...

comelnye chiko...
besar plak tu wahhhhh

okay thanx for joining ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...