sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Thursday, 23 December 2010

SAYA NK KENE TAMPO

hye.
ni 1st time tna nak join GA,
sal sebelum ni tna rasa join pon same je kowt,
memang tiada harapan, hehe

hari ni suka-suka nak join,
teka teki,
sebelum tu, thank kat cik miera sbb tag tna ek,
ok, sesi meneka berapa banyak bonuslink point cik appleijo,
nak tengok soalan lebih lanjut,
usha laaa.

 
tekaan tna; 1143
 
 
mahu tag kawan n yg tersyg sy ni;

selamat mencuba dan selamat berjaya!
sebelum 24 dec 2010

 



1 comment:

zianazone @ appleijo said...

salam tiena..thanks join GA kita ni..gd luck n cayokkk2 ekk..insyaallah isnin kita akan umumkan sapa yg menang hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...