sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Tuesday, 4 May 2010

kerna kecewa =(

hari ini aku kecewa,
kecewa macam nak gila,
rasa cam mahu terjun bangunan jewk,
bukan sebab ku punye keje sekola yang belambak tu tak siap,
bukan sebab takleh mesej yang tersayang,
bukan sebab lambat lagik ku buleh balek malaysia,


tapi sebab....
...................................................
......................................................................
ku kecewa dengan diri aku,
orang kecewa memang camni,
aku kecewa,
MySpace


tadi ku nak g sekolah,
asal aku pkey baju ku rasa cam tak selesa,
aku try baju yang lain,
same la,
try laen pulak,
pun sama,
try laen ag,
sama jugak,
baju aku ketat la,
semua baju aku,
SEMUA,
  kecewanya,
kenapa sampai semua?!

nak jadikan cerita,
sejak masuk musim bunga nie,
aku baru beli 2 helai baju,
sebab ku takde mood nak g shopping,
tapi,
pesal skang baju ku camtu??
(ku nak salahkan baju plak)

nasib bek ade 2 baju baru tu,
kalau tak mesti aku lagi kecewa,
kecewa,
huhuhu^^

 so,
skang ku kene belaja ag,
try muatkan baju-baju aku,
control makan la jawabnye,
disamping mendapatkan baju-baju baru,
yang mungkin lagi besar,
adehhh..

ku sudah bercadang,
sepanjang minggu nie,
baju kurung bakal menjadi pilihan ku ke kelas,
aiyaa'
baju kurung seyh,
memang tak tahan,

kerna kecewa, aku memilih baju kurung!

xinli: nie sume sebab, selalu-selalu ku pakai t-shirt. dah tu selalu muat jewk. tapi, hari nie. lain plak jadiknye. lame dah sebenarnye ku tak pakai baju kurung nie. aiskhhh~~
walaupun kecewa, ku terima semua ini. :)




2 comments:

Ameer said...

alalah..siyannye kt my syg ni..tp cam lawak pon ade..hahaha
xde la syg..hmm..xpe la kot syg..kate kt sane dh summer kn..so nnt lelame muat balek la kot baju2 tu..huhu

iEyQa aDAm said...

hehehehe...kte sme laa dear...ngEEEe...:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...