sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Saturday, 1 January 2011

20.wishes.2011

salam.

hari ini hari sabtu. 1.1.2011.
jadi i ingat hari ni i nak write down my new year wish list.

because i'm gonna b 20. 
i make it 20 wish.

1. i will be mature. as mature as i am. 
2. nak bertambah rajin dan rajin. supaya jadik makin pandai. dan pandai lagi.
3. nak ada hidup yang lebih indah, tersusun, sistematik dan lebih happy dari sekarang.
4. menjadi seorang yg peramah n mesra pelanggan. tak kan nak tunggu buat bisnes baru nak mesra pelanggan.
5. jadi seorang anak yg skema. dan solehah.
6. ingin menurunkan berat badan semampunya. ulang suara, semampunya!
7. belajar memasak pelbagai resepi. tahun ni, nak bykkan experiment memasak. test test western food ke ape ke, mana la tahu, pasni ada resepi sendiri plak. buleh jadi chef
.
8. practice nyanyi byk-byk lagu. biar nanti balik malaysia buleh karaoke puas-puas nan semua orang. biarlah tahap suara cam mane pun, yg penting buleh nyanyi. hehe
9. next summer break, i will come home, n harap dapat bertemu dengan semua saudara mara dan sahabat handai yg dirindui sekalian. 
10. will have the best date with him, for the second time!
11. saving, to get those thing that i want.

12. membina badan yg sehat walafiat.tak mau sakit sakit da. so pasni nak kene work out la. gym will be my next destination. 

13. practice to kecek bahasa cina dgn fasihnya. ini juga sekadar yg mampu. beasela. i'm melayu. and always b melayu. forever.

14. saya tak mau jadi cengeng lagi. saya nak jadik strong! tak mahu sensitif. tapi, sikit sikit jela.

15. tak mau garang-garang dah. tak mahu selalu sgt marah-marah. yela, aku ni spesis singa. tak marah langsung, bohong la pulak.

16. will be more jiwa n jiwang. trademark idup aku ni. jgn kacau. huhu

17. ingin menghargai masa. nak buat cmne? tak pasti. will be discover soon.

18. nak practice jadi cikgu. sebab nanti nak jadik cikgu laa. siapa yg mahir. sila beri tunjuk ajar.

19.  mahu celebrate my sweet 20 birthday with my sweetest baby!

20.  will be with him forever n ever! i nak jadik kekasih terbaik 2011. hehe

saya dengan ini ingin berdoa. semoga semua impian saya ni menjadi nyata untuk tahun ini. buat anda-anda juga. moga kite semua bahagia, dan mendapat apa yg diinginkan.

this is saya, will be 20 soon. yet i'm still young^^

he is mine! yeah,, sweet baby forever^^

HAPPY NEW YEAR untuk semua ya! 
moga tahun ini lebih indah dari yang lalu.



5 comments:

~SYAZ~ said...

hai!!!
selamat tahun baru..
syaz pon doakan semoga semua impian sis tercapai..
amin~~ :D

FadzMeera said...

byk...kija kuat ya nk capai...insyaALLAH boley pnya...chaiyok2..^__^

salam 2011

ieMa ackLes said...

banyaknya wish...
semoga berjaya erk..
;)

selamat tahun baru

efa said...

byknya wish....hehehe btw happy new year :)

mrs.lovesick said...

syaz> thank ya! hope kamu punya pun sama. :)

fadzMeera> thank! willdothebest!

iema ackles> thankya!wish byk seiring usia.^^

efa> thank ya! heppy newyear 2^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...