sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Wednesday, 19 January 2011

apa nak jadik budak sekarang?

yeahh!
aku kepenatan seposen. jangan tanya aku kerja apa?
aku tak kerja lagi la. budak sekolah, masih mentah~~
haha. poyos gila ayat. 

malam yg indah tadi, aku telah sneak out dari asrama.
tapi pelik kan, ada ke budak U sneak out kul 5.30 malam?(sesudah maghrib di tempat saya k)
ntah la tu, korang baca, korang nilai.

akak cumel honey madu ni mengidam pizza.



aku hanya bisa menemani, dan join sepinggan dua.
dari nak makan Mr.Pizza beralih pada Pizza hut.
aku tak kesah. sebab semua aku baham. standard budak sehat. semua tibai!

sebelum tu kami singgah sahur kat watson, 
beli barang-barang sikit, sikit la sangat (:



dan tiba saat yg dinantikan;
MAkan tiME;



muka gembira je dapat makan. hehe
inilah manusia sihat. 
sorry. gambar makan tak banyak. especially makanan, takut nanti ada orang jeles budak kecik 2 orang ni makan banyak. dah la sedap! 
walaupun sebenarnya kami fokus makan. takda orang nak ambil gamba.

inilah muka kegembiraan kami berdua!

inilah kerja kami sepanjang cuti sem ni.
tak dapat pulang ke tanah air tak bermakna kami tak gembira.
dapat jugak makan,
 siapa tak gembira?

 u all yg makan sedap-sedap kat rumah tu jangan lupa kiteorang kat sini k.
sebab aku jeles gak seposen nan korang^^

k la, nak kena chaoss. adios!

gudnyto (:

7 comments:

ameer said...

haish..sedapnye mkn pizza tu..taknak share sekali ke? XD

shah amirul said...

masyukk boleh ler :P

.:rizaL:. said...

amboi sdp die makn..ehhe..btw, thanks 4 stoping by n bc my puisi hehe

Cz Aina said...

huhuhuhuhuhu..
pizza...
kt sini mkn pizza redeem hot ticket jek..
kohkohkoh.

Afifee said...

wahh heppy betul hehe ;)

aleen aiden said...

yosh!da lame giler xmakan piza.hu3

miss blossom said...

beshnye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...