sebab awak comel, klik kat bawah ni :)

Sunday, 2 January 2011

Contest Saat Pertama Bersama Si Cinta Hati

assalamualaikum dan selamat pagi,

saya di sini ingin mengikuti sebuah contest ni. hehe.
menarikla contest ni, nak nak lagi buat mereka yang sedang hangat bercinta.
penganjur contest kali ini adalah: cik wawa comel



untuk terma da syarat lanjut, sila rujuk ke halaman cik wawa comel ek!

dan ini adalah saya dan si cinta hati saya!


telah bersama selama.... 
macamnila, kami saling mengenali sejak disember 2009. 
dan sentiasa bersama selepas tu.
dari dulu, kini dan selamanya!

ini adalah gambar yg diambil sewaktu menunggu ktm. canggih kan? susah payah ambil, sebab asyik tak center jewk. ini adalah kali ke-2 kami bertemu sepanjang hidup ni.
berapa kali jumpa tak penting, yg penting kami bahagia^^
* nak tahu tak, kami hanya ada beberapa je koleksi gamba bersama. sebab kami tak selalu jumpa. sebab dia berada nun jauh di sana (:

jauh mana kita berada, banyak mana masa berlalu, hati saya tetap sama, ia hanya milik kamu dan hanya kamu. ILYSM baby!

sekarang nak tag
V
V

ok, ayuh join secepat mungkin!
sementara stok masih ada. tarikh tutup contest; 15 JANUARI 2011

selamat mencuba, dan semoga berjaya!

 



 






 

3 comments:

++ applelicious ++ said...

thanks sebab sudi join contest wawa yea. :) :) :) .
nanti kamoo check nama dan link dalam senarai peserta yea.
if ada sebarang masalah,please inform wawa segera.wiii~

Ujang9897 said...

gd luck..so suwit..hee

Cz Aina said...

knp sy xpandai join contest..huhuhuhuhuhu......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...